Välkommen till Skurebo Hundhotell

Tollaren Kolan som på bilden är 10 v men nu hunnit bli 8 år tillsammans med vår Luzernstövare som tyvärr inte finns mer. Vi har även en Gotlandsstövare tik som är 5 år och som vi jagar hare med. Vår egen flock utökades i augusti 2018 med en till Tollartik Skurebo Hundhotell är ett litet familjärt Hundhotell med 5 st boxar. Luftvärmepump som ger värme på vintern och kyler på sommaren. Fönster i varje box. Vi går ut med hundarna i koppel flera gånger om dagen. Susanne har Hundskötarutbildning, Hundsjukvårdsutbildning och utbildad Jakthundsinstruktör genom Jägarförbundet mer finns att läsa om detta under fliken "om oss".

Semesterstängt vecka 24, 2020

17. apr, 2020
Corona drabbar även vår verksamhet. Från att ha varit fullbokade till att inte ha en enda hotellgäst för tillfället. Tråkigt men full förståelse för att ingen är ute och reser nu. Hoppas det snart är över.
31. jan, 2019
De flesta av våra gäster återkommer och många har varit med från start. Extra roligt med stamgäster då vi lär känna hundarna och de lär känna oss. Våra gäster kommer inte bara från Emmaboda kommun utan vi har besökare inom en radie av 10 mil från oss.
3. mar, 2020
Inför sommaren 2020
Vecka 24 har vi semesterstängt.
Resten av sommaren har vi öppet som vanligt.
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS